Webdesign

THDdesigns biedt verscheidene diensten aan.
Op deze pagina vindt u dus meer informatie over Webdesign!

Werkwijze

De werkwijze die wij hanteren voor het maken van een webdesign lijkt in veel opzichten op die van het ontwerpen van een logo.

Het proces begint wanneer u een aanvraag doet voor een webdesign. U geeft ons een korte briefing over waar het design voor dient en staat en vervolgens krijgt u hiervan een offerte. Wanneer u akkoord gaat en de opdracht aangenomen is gaan we dieper in op de materie en vragen wij u een vragenlijst in te vullen om zo meer te weten te komen over de achtergrond van uw website en wat het moet uitstralen etc.


Wanneer wij deze lijst heeft ingevuld (waarbij u voorbeelden van het gewenste resultaat heeft bijgevoegd) beginnen wij aan ons werk. Wij beginnen met een onderzoek naar wat voor een websites uw concurrenten hebben en wat uw brache precies inhoudt en welke stijlelementen hier precies bij passen. Vervolgens maken wij een aantal schetsen waarop wij ons eerste ontwerp baseren.


- Mocht u ook al een logo bij ons afgenomen hebben baseren wij uiteraard de stijl van uw website op de stijl van het logo, om zo tot één geheel te komen. -


Dit eerste ontwerp wordt vervolgens aan u gepresenteerd. U kunt ervoor kiezen verder te gaan met dit ontwerp en het aan te passen tot dat u tevreden bent, of u keurt het ontwerp af, waarbij wij weer met een nieuw ontwerp beginnen. U kunt tot 3 ontwerpen volledig afkeuren! Wanneer u ervoor kiest verder te gaan met een ontwerp passen we het aan tot dat u tevreden bent met het resultaat. In dit gehele proces blijven wij u natuurlijk adviseren en onze professionele mening geven over alle aspecten van het ontwerp.


Waar u mee eindigt is een professioneel ontwerp van uw website, volledig toegespitst op uw wensen. Wanneer u uw eindakkoord geeft op een ontwerp hoeft u pas te betalen en vervolgens krijgt u alle bestanden netjes opgestuurd.

Oplevering

Alle webdesigns van THDdesigns worden opgeleverd op beste kwaliteit. Wij sturen u een bestand op die pixelperfect van opzet is, met een breedte van (standaard) 960 pixels.


Na voltooiing van een opdracht zult u ten eerste de bronbestanden van uw webdesign, dit zal een .PSD (photoshop)-bestand zijn.
Daarnaast ontvangt u ook uw ontwerp in .JPEG formaat, wat dient als voorvertoning.

Termijn

Het professioneel laten ontwerpen van een website gebeurd natuurlijk niet in 1 dag! Maar toch duurt het, met een goede samenwerking, bij THDdesigns geen maanden voordat u uw eindresultaat heeft. Over het algemeen kunnen wij u binnen een week al een eerste ontwerp tonen van uw website. Mocht deze direct in de smaak vallen dan heeft u al in 10 dagen uw eigen logo in huis. Moeten er nog een aantal aanpassingen gebeuren duurt het wat langer en kunt u het al binnen drie weken ontvangen. Het is dus afhankelijk van de communicatie en uw wensen, maar over het algemeen houden wij een termijn aan van 3 weken.

Kosten

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk; de kosten. het is belangrijk om te vermelden dat iedere opdracht weer anders is, en ook iedere keer weer een ander tijdsbestek heeft. Daarom zullen de kosten ook nooit exact hetzelfde zijn. Toch proberen wij u een maatstaaf te geven om zo niet voor onverwachte verassingen te komen staan. Voor iedere opdracht krijgt u apart een offerte, maar u kunt erop rekenen dat een webdesign rond de €200,- excl. 19% btw. ligt.