Uw Logo in vector formaat

THDdesigns biedt verscheidene diensten aan.
Op deze pagina vindt u dus meer informatie over uw Logo naar vector te laten zetten!

Logo in vector formaat

Nog te vaak zien wij fouten in de realisatie van logo's. Zo worden ze nog vaak gemaakt in een pixel-gebaseerd programma als Photoshop, of worden ze opgeleverd in RGB-kleurmodus. U als klant heeft er geen idee van dat dit fout is, aangezien u niet weet wat de standaard in de industrie is. En later komt u dan in de problemen bij de drukker omdat de bestanden niet kloppen! Bij THDdesigns houden wij hier natuurlijk niet en leveren wij alles op in exact de juiste kleuren en bestandsformaten. Toch maakt iedereen fouten en mocht u nu al een dergelijk logo uit Photoshop hebben, helpen wij u graag verder.

Wij maken uw logo geheel in vector formaat na en zorgen ervoor dat alle kleuren in orde zijn voor de drukker. Wij maken wel gebruik van PMS kleuren zodat uw logo er altijd hetzelfde uitziet.

Dit hoeft ook niet veel te kosten, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het logo kunt u dit al krijgen vanaf €25,- excl. 19% BTW. Neem contact met ons op via het contactformulier om de mogelijkheden door te nemen!