Huisstijl

THDdesigns biedt verscheidene diensten aan.
Op deze pagina vindt u dus meer informatie over Huisstijlen!

Werkwijze

De werkwijze die wij hanteren voor het maken van een huisstijl sluit naadloos aan op het proces van logo ontwerp. Wij raden u dan ook aan om bij het afnemen van een huisstijl er gelijk een logo bij af te nemen (tegen gereduceerd tarief!) voor het optimale resultaat.

Een basispakket voor uw huisstijl bestaat bij THDdesigns uit; een ontwerp voor het briefpapier, visitekaartje voor en achter en een ontwerp voor een envelop. Eventuele toevoegingen kunnen hier natuurlijk aan gedaan worden tegen een meerprijs.


Bij het ontwerpen van een huisstijl werken wij over het algemeen vanaf de stijl van het logo, wat in veel gevallen al door ons ontworpen is. We trekken deze stijl naadloos door in al uw drukwerk.


U kunt wederom tot aan 3 ontwerpen volledig afkeuren voordat u bij uw keuze komt. Alhoewel de ervaring leert dat er vaak maar 1 of 2 ontwerpen nodig zijn. U kunt natuurlijk ook hier onbeperkt aanpassingen laten maken in het gekozen ontwerp. Uiteindelijk geeft u op het resultaat uw akkood en wij leveren alles drukklaar af.


Waar u mee eindigt is een professioneel ontwerp van uw huisstijl, volledig toegespitst op uw wensen. Wanneer u uw eindakkoord geeft op een ontwerp hoeft u pas te betalen.

Oplevering

Alle huisstijlen van THDdesigns worden opgeleverd op beste kwaliteit. Alle huisstijl ontwerpen van THDdesigns zijn vector-gebaseerd en er wordt alleen gebruik gemaakt van PMS kleuren voor de meest optimale kleurweergave.


Na voltooiing van een opdracht zult u ten eerste de bronbestanden van uw huisstijl, dit zullen .AI bestanden (illustrator) zijn.
Daarnaast ontvangt u ook uw ontwerp in .EPS formaat, wat u direct aan uw drukker kan geven voor het laten drukken van uw huisstijl.
Ook zult u uw huisstijl in .PDF formaat ontvangen, wat ook een norm is bij de meeste drukkers.

Termijn

Ervan uitgaande dat u uw logo ook al bij THDdesigns heeft afgenomen, kunnen wij zeggen dat u niet lang op uw huisstijl hoeft te wachten. Omdat wij in dit geval al zo bekend zijn mt uw persoonlijke stijl en vormgeving is het voor ons een eitje om uw huisstijl volledig naar uw wens vorm te geven. Over het algemeen hoeft u maar een week op alle bestanden te wachten.

Kosten

Een basispakket voor het maken van een huisstijl hoeft bij THDdesigns maar €100,- excl. 19% btw. te kosten. Hierbij gaan wij er wel van uit dat u uw logo ook al bij ons heeft afgenomen. Mocht u uitbreidingen willen op het basispakket huisstijl zullen aanvullende bestanden met een meerprijs geleverd kunnen worden.